TomTom POI

TomTom koordinaatteja ja linkkejä

Väriteemat

Punainen yöteema

logo

Lataa tästä, teemat asennetaan TomTomin schemes nimiseen hakemistoon, jos sitä ei ole valmiina sen voi tehdä itse.

Tips

Huom! ennen laitteen muokkaamista tee aina ensin varmuuskopio.

Jos haluat ottaa screenshotteja TomTom laitteesta tee muistikortille juurihakemistoon screen niminen hakemisto ja sen sisälle tyhjä tiedosto nimeltään capture (huom ei mitään tiedostopäätettä). Tämän jälkeen voi ottaa screenshotteja painamalla näytön vasenta yläkulmaa. Tämä sopii vain väliaikaiseen käyttöön koska Zoomin - nappia on vaikea käyttää tämän toiminnon ollessa käytössä.

TomTom laitteesta saa lisätietoa mm. bootloader numeron,akun varauksen ja sarjanumeron kun poistaa muistikortin ja käynnistää laitteen ja pitää virtanäppäintä pohjassa.

TomTomin aloitus- ja lopetuskuvan saa vaihdettua. TomTom Oneen (V1): valitse sopiva kuva, pienennä se kokoon 320x240 pikseliä ja käännä 90 astetta kellon suuntaan ja lopuksi talleta nimellä splash.bmp (24 bittinen). Kuva laitetaan TomTomin juurihakemistoon. Myös lopetuskuvan voi muuttaa se on nimeltään suspend.bmp. TomTom GO510:sessa tiedostot ovat nimeltään splashw.bmp ja suspendw.bmp ja kokona 480x272 pikseliä. Täältä löytyy online generaattori kuvien tekoon ja kaikkien TomTom mallien kuvien koot löytyy yournav.comin foorumilta.

TomTomin POI tiedostoille voi tehdä helposti omia varoitus- tai muita ääniä. Äänitiedoston pitää olla .ogg formaattia ja se tallennetaan laitteen karttahakemistoon samalla nimellä kuin POI tiedosto: esim. kamerat.ov2,kamerat.bmp ja kamerat.ogg

TomTomin menuja voi muokata esim. siirtää "tyhjennä reitti" nappi ensimmäiselle sivulle. Tätä varten pitää tehdä tekstieditorilla tomtom.mnu niminen tiedosto joka laitetaan sdkregistry nimiseen kansioon (jos kansiota ei ole sen voi tehdä TomTomin juurihakemistoon). tomtom.mnu tiedostossa määritellään menun rakenne, jotta voit muuttaa menua pitää tietää joka napin englanninkielinen nimi. Voit muuttaa vaikka pelkän päämenun ja jättää muuta määrityksiä menun ennalleen. Lisätietoa löytyy vaikka täältä ja menujen tekoon löytyy myös valmis ohjelma.